Поділитись:

Де будуть нові парковки в Луцьку

Субота, 06 лютого 2016, 11:58

У Луцьку будуть вирішувати питання облаштування декількох парковок автотранспорту для відвідувачів Центрального парку культури та відпочинку.

Про це йшлося під час засідання робочої групи з розробки концепцій розвитку Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки та парку імені 900-річчя Луцька 5 лютого, - інформує ІА Волинські Новини.

Учасники засідання пропонували облаштувати парковку між вулицею Парковою та Центральним ринком. Заступник міського голови Юрій Моклиця зауважив, що у разі облаштування офіційної парковки потрібно змінювати цільове призначення земельної ділянки. Це доволі складно, адже парк є рекреаційною територією.

Розробники схеми пакування у Старому місті вирішили облаштувати парковку на території, де зараз продають секонд-хенд. Йдеться про платну парковку на 67 паркувальних місць з заїздом з вулиці Ковельської на Замкову. З його слів, доцільно буде зробити один з в'їздів у парк.

Лунали пропозиції про облаштування парковки навпроти будівлі ВОУЛМГ. Як пояснив Юрій Моклиця, КП "Автопарксервіс" вже готує документи на цю ділянку, але може виявитися, що територія закріплена за церквою. Отже, можливість облаштування там парковки вивчають. Також є варіанти облаштування парковок вздовж вулиці Глушець.

На думку директора КП "Парки та сквери міста Луцька" Анатолія Трикуша, облаштувати парковки потрібно у декількох місцях поблизу в'їздів у парк у найнижчих точках, несприятливих для вирощування дерев.

Надрукувати
мітки:
коментарів