Поділитись:

У луцькій котельні встановлять французький котел (фото)

П'ятниця, 02 червня 2017, 12:55

У Луцьку невдовзі розпочнуть модернізацію котельні на вулиці Боженка, де передбачено встановлення твердопаливного котла потужністю 5 МВт.

Після її запуску мешканці мікрорайону підшипникового заводу будуть забезпечені безперервним гарячим водопостачанням в міжопалювальний період, – повідомляється на сайті ДКП "Луцьктепло".

Котел має працювати на альтернативному виді палива (щепі), тому поряд передбачений склад її зберігання.

Відповідно до принципів і правил закупівлі товарів, робіт та послуг ЄБРР, було проведено тендер на виконання робіт за цим проектом. Переможцем стала французька компанія ENERTEX SARL, яка запропонувала найвигідніші умови та ціну – 1 230 000 євро.

Усі процедури дотримані, контракт підписаний.

1 червня в актовому залі адміністративного корпусу підприємства відбулися громадські слухання щодо особливостей проведення робіт та офіційного оголошення переможця тендеру.

На слуханнях, зокрема, наголошувалося, що монтажні роботи не викличуть нарікань в лучан, адже місце реконструкції знаходиться на значній віддалі від житлових будинків, на території підприємства та має усі ліцензії на будівництво.

Довідково:

ДКП "Луцьктепло" та Луцька міська рада у співпраці з Європейським Банком Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) реалізує "Проект реконструкції системи централізованого теплопостачання у м. Луцьку". Проект включає в себе інвестицію за рахунок Кредиту ЄБРР та Гранту Східноєвропейського фонду партнерства з енергоефективності та довкілля (E5P) в пріоритетні капітальні витрати підприємства, що спрямовані на зменшення втрат енергії, зниження споживання природного газу та електроенергії та підвищення якості послуг з централізованого теплопостачання та гарячої води у місті.

Надрукувати
мітки:
коментарів