Поділитись:

Як у Луцьку двори ремонтують: думка містян (фото)

Неділя, 04 червня 2017, 14:25

У багатьох мікрорайонах Луцька із настанням весни почався ремонт прибудинкових територій – асфальтують двори, встановлюють освітлення, викладають доріжки бруківкою.

Чи задоволені цими роботами мешканці, чи якісно їх виконують та які є зауваження, "Конкурент" поцікавився у лучан.

Юля:

На Шота Руставелі ремонтують. Я задоволена ремонтом. Все зробили. Все класно.

Альона:

Я живу у приватному секторі. Але дорогу у нас ремонтували вже два рази. Це в Теремно. Ремонтом задоволені. Це краще ніж ями.

Ніна:

О, ні! Можете з'їздити на Володимирську і побачити, як там ремонтують... Ще перед виборами дитячі майданчики поставили, тому що це було потрібно. А взагалі ніхто нічого не ремонтує. Будинки в жахливому стані, сходи до будинку такі, що навіть у кросівках ногу можна зламати. Може, будуть вибори восени, то, може, знов хтось щось підрихтує. Але поки що жахливо. Хоч дороги то поремонтували, навколо будинку дороги поремонтували, двори. Як ще раніше Романюк приїжджав, то дороги були поремонтовані.

Анатолій:

Там, де я живу, ремонтують. На вулиці Львівській. Асфальт новий поклали, це ще було при Романюку, Царство Йому Небесне. Ремонтом задоволені.

Наташа:

На моїй вулиці ремонтують. На Станіславського. Я задоволена. Минулого року ремонтували, зауважень поки немає.

Світлана:

Двори? Чи ремонтують? Ні. У нас 30 чи 50 років, скільки той двір... Це на Дикабристів. Там, коли дощ, то взагалі не можна пройти. Скачеш кущами, дворами, тому що так води багато. Потоп. Чекаємо, щоб зробили, щоб пройти нормально можна було в туфлях.

Сергій:

Там, де я живу, ремонтують. Точніше відремонтували вже роки два тому. На Молоді, 23. Дуже гарно все зробили.

Надя:

В нас давно не ремонтували. Насправді в місті бачимо, що двори ремонтують в інших районах. Я так думаю, що і ми дочекаємось.

Надрукувати
мітки:
коментарів