Поділитись:

Башкаленко розповів про обікрадений офіс "Опозиційного блоку" у Луцьку

Понеділок, 05 червня 2017, 20:00
Башкаленко розповів про обікрадений офіс «Опозиційного блоку» у Луцьку

Перед тим, як офіс волинського обласного осередку партії "Опозиційний блок" обікрали, там під час заміни даху приміщення залило дощем.

Офіс волинського обласного осередку партії "Опозиційний блок" обікрали близько 2:00 у ніч на неділю, 28 травня. Голова обласного осередку "Опозиційного блоку" Олександр Башкаленко погодився прокоментувати цю подію для ІА "Конкурент".

"Два тижні тому почав повністю перероблювати дах на офісі. Втім два чи три дні підряд був буревій та дощ, затопило повністю весь офіс. Ми тоді почали всі вікна відкривати, виносити меблі в коридори і у вікно залізли хулігани…От і вся ситуація", - сказав Олександр Башкаленко.

На запитання чи пов'язує він цю крадіжку з політикою, Башкаленко відповів, що не може однозначно стверджувати чи "маскувати ту крадіжку під політику". Щоправда додав, що все можливо.

Нагадаємо в ніч на неділю 28 травня в офісі "Опозиційного блоку" невідомі проникли через вікно в туалет на 2 поверсі. Залазили зі сторони закинутого елеватора.Охоронець почув грюкіт у приміщенні і викликав поліцію.

Надрукувати
мітки:
коментарів