Поділитись:

У Луцьку з'явиться ще один дитячий садочок

Вівторок, 06 червня 2017, 15:13
У Луцьку з'явиться ще один дитячий садочок

На вулиці Дубнівській планують реконструювати корпус № 3 школи-інтернату під дитячий садочок.

На виготовлення проектно-кошторисної документації щодо реконструкції корпусу № 3 школи-інтернату – правознавчого ліцею на дитячий садочок з бюджету виділять 380 тисяч гривень. Про це йшлося 6 червня під час засідання "бюджетної" комісії.

Відтак заступник директора департаменту фінансів та бюджету Людмила Гаврилевська сказала, що пропонується проектом рішення збільшити видатки в сумі 380 тисяч гривень на виготовлення проектно-кошторисної документації корпусу № 3 ліцею інтернату на ДНЗ № 15.

Начальник управління містобудування та архітектури Леонід Карабан сказав, що оскільки в корпусі № 3 є покрівля, то розглянули можливість не знесення, а реконструкції будівлі під дитячий садочок.

"Поряд зі стадіоном є 3-й корпус, планувалось ще знести майстерню або корпус і на тому місці збудувати садочок. Але враховуючи, що на тому корпусі була покрівля, то вирішили, що знести – не по-господарськи, тому розглянули можливість реконструювати корпус під дитячий садочок", – сказав Леонід Карабан.

Він додав, що тендеру не буде.

Депутат Олександр Кравченко зазначив, що питання щодо будівництва дитсадка на Дубнівській піднімає вже не один рік.

Відтак, депутати вирішили реконмендувати виконкому пвдтримати проект рішення на виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкції корпусу № 3 школи-інтернату на дитячий садочок.

Надрукувати
мітки:
коментарів
22:02
24 квітня 2024