Поділитись:

Міськрада боргує ЛПЕ 6 мільйонів гривень

Четвер, 08 червня 2017, 09:17

Директор Луцького підприємства електротранспорту Ігор Грицюк попросив колег проявити мудрість та витримку і сумлінно виконувати свою роботу, а депутатів Луцькради – перестати маніпулювати підприємством.

Своє звернення він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

"Прошу взяти до відома, що я як директор КП "Луцьке підприємство" відзвітував про результати роботи підприємства у 2016 році на біс. Кілька разів. Спокійно і смиренно. Переважну кількість депутатів чомусь зовсім не цікавлять фактичні результати роботи колективу, а те, що ми тягнемо і за можливості зменшуємо борги минулих періодів – так і зовсім неважлива тема. Звертаю вашу увагу, що нецільове використання коштів та звинувачення керівника у нецільовому використанні коштів базуються на результатах відповідних перевірок. Такі були. І державна аудиторська служба, і рахункова палата. Перестаньте вводити людей в оману і розповідати, що Грицюк Ігор може кудись діти зарплату людей", – написав Грицюк.

З його слів, сьогодні Луцька міська рада боргує КП "ЛПЕ" за виконану роботу, а семе за безкоштовне перевезення пільговиків, 5 999 949,00 грн.

"Цими коштами підприємство оплатить з/п працівникам, а також розрахується за спожиту електроенергію. І зніметься напруга. Усі необхідні документи та розрахунки є у наявності в мерії. Є також попередження про відключення ЛПЕ електроенергії. І це явно не тема для спекуляцій", – пояснив він.

Також Ігор Грицюк зазначив, що й надалі інформуватиме про роботу підприємства.

"Там, де працює реальне підприємство, зажди є цифри і конкретика", – додав він.

Надрукувати
мітки:
коментарів