Поділитись:

Положинський прокоментував ситуацію із Тимощуком у Луцьку

Четвер, 08 червня 2017, 18:50
Положинський прокоментував ситуацію із Тимощуком у Луцьку

Лідер гурту "Тартак" і "Був'є", лучанин Сашко Положинський висловився щодо ситуації, яка виникла в Луцьку із футболістом Анатолієм Тимощуком.

Нагадаємо: громадська організація "Ультрас-Волинь" звернулася із проханням позбавити футболіста Анатолія Тимощука звання "Почесний громадянин Луцька". До того ж є ще й відповідна петиція, яка зібрала достатню кількість голосів. Обурення громадськості викликав той факт, що лучанин, вихованець волинського футболу Анатолій Тимощук у час війни на Сході України вирішив працювати тренером ФК "Зеніт", власником якого є російська державна корпорація "Газпром". Однак Луцькрада так і не позбавила футболіста звання "Почесного громадянина".

"Я не знаю, яка там насправді ситуація, я з Анатолієм Тимощуком теж не дуже знайомий, ми всього кілька разів спілкувалися. Але мені ця історія неприємна. Мені не подобається це масове цькування, судилище. Давайте робити щось краще тут, а тоді вже засуджуватит тих, хто нам не допомагав це робити, заважав, хто був проти нас, коли ми це робили. А поки в нас самих не дуже все добре виходить, то навіщо на всіх навішувати ярлики, робити всіх ворогами. Інколи людина зробить помилку, ляпне дурницю, а ми накидаємося зі всіх боків. Тоді в людини спрацьовує зворотній ефект і вона може робити ще гірші справи. Може, ми самі спонукаємо людей до таких речей. З іншого боку, відвертих ворогів не можна пробачати", – зазначив Олександр Положинський в інтерв'ю для FootballHub.

Надрукувати
мітки:
коментарів