Поділитись:

Волинян просять звільнити зайві "комунальні квадрометри"

Понеділок, 08 лютого 2016, 15:40
Волинян просять  звільнити зайві

Орендарі державної нерухомості повинні подати фонду державного майна перелік приміщень, які не використовуються.

Як розповіла під час оперативної наради в голови Волинської ОДА Володимира Гунчика 8 лютого начальник регіонального відділення Фонду державного майна України у Волинській області Тетяна Маслечко,перелік вільних від використання приміщень потрібен для того, щоб фонд державного майна мав можливість робити пропозиції щодо їх оренди, - інформує Під прицілом.

"Справа в тому, що є дуже багато випадків прихованої оренди. Розміщення кавоматів, банкоматів, надання кімнат, скажімо, депутатам для прийому громадян. Ці приміщення надаються безкоштовно також для продажу канцелярських товарів, та розміщення ксерокопіювальної техніки. Тому необхідно проаналізувати приміщення, які вами не використовуються, скласти перелік і надати для того, щоб були укладені договори оренди державного майна", - зауважила Тетяна Маслечко.

Володимир Гунчик закликав балансоутримувачів державних установ узаконити оренду приміщень державної власності. В іншому ж випадку приміщення будуть вважатись вільними, та використовуватимуться відповідно рішень регіонального відділення Фонду державного майна.

"Не узаконюючи знаходження на своїй території відповідних структур, представництв і інших організацій, ви спонукаєте Фонд державного майна розмістити на вашій території тих, кого порахує за доцільне Фонд державного майна", - зазначив голова ОДА.

Надрукувати
мітки:
коментарів