Поділитись:

Розповіли, якими мають бути кандидати у патрульну поліцію Луцька й Ковеля

Понеділок, 12 червня 2017, 15:35
Розповіли, якими мають бути кандидати у патрульну поліцію Луцька й Ковеля

Визначальним фактором вибору майбутніх патрульних поліцейських Луцька та Ковеля буде висока мотивація кандидатів нести службу в органах внутрішніх справ.

Про це стало відомо під час прес-брифінгу в понеділок, 12 червня, у приміщенні патрульної поліції Луцька.

Командир батальйону УПП в Луцьку Андрій Раковець підкреслив, що у членів поліцейської комісії напрацьоване бачення відбору кандидатів.

"Потрібно, щоб у кандидатів була вмотивованість, оскільки це один із великих кроків, який визначає, чи буде кандидат патрульним поліцейським. Це нелегка робота, тому що потрібно працювати в різних умовах – це і регулювання дорожнього руху, і патрулювання вулиць, і нічні патрулювання. Люди мають розуміти, куди йдуть. Але ми чекаємо всіх, із кожним кандидатом будем спілкуватися. У нас є своє бачення відбору цих людей. Ласкаво просимо до лав патрульної поліції", – мовив він.

Заступник начальника УПП в Луцьку Роман Буховець наголосив, що процес відбору кандидатів буде абсолютно прозорий, тож усіх охочих запрошують до набору.

"Як голова поліцейської комісії зі набору поліцейських хочу наголосити, що на нас покладена дуже велика відповідальність. Ми вивчили досвід минулих наборів, і допущені помилки, тож будемо якомога краще висвітлювати весь набір. Хочу звернутися до громадськості: все буде абсолютно прозоро. Якщо є люди, які дійсно відчувають в собі сили, аби стати патрульним поліцейським, я запрошую їх до набору. Людей, які хочуть змінити нашу країну, прошу прийти і попробувати свої сили. Всі, хто буде у поліцейській комісії, раніше працювали у комісії: як я, так і командир батальйону. Тому ми можемо адекватно оцінювати людей та їхні можливості", – сказав заступник головного патрульного міста.

Начальник сектору кадрового забезпечення УПП в Луцьку Роман Морозовський зазначив, що перед тим, як стати поліцейським, кожен кандидат повинен пройти певний відбір, який передбачає п'ять етапів.

"Що буде мати кандидат після того, коли одягне форму? Заробітну плату від 8 тисяч гривень, щорічну оплачувану відпустку тривалістю 30 днів. Також є можливість кар'єрного росту та просування по службі", – резюмував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "НЕ ДАЙ БОГ", – ГОЛОВНИЙ ПАТРУЛЬНИЙ ЛУЦЬКА ПРО "РЄШАНІЯ" У ПОЛІЦІЇ

Надрукувати
мітки:
коментарів