Поділитись:

Волинянам надаватимуть консультації щодо подорожей в ЄС

Понеділок, 12 червня 2017, 18:51
Волинянам надаватимуть консультації щодо подорожей в ЄС

Для подорожуючих в ЄС в умовах безвізу волинські митники створили консультаційні пункти.

Про це повідомляє відділ організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

Щоб громадяни мали можливість отримати максимум інформації про особливості подорожей в умовах безвізу, в пунктах пропуску "Ягодин" та "Устилуг" Волинської митниці ДФС працюють спеціальні консультаційні пункти.

Відтак, кожен, хто перетинає митний кордон, має можливість отримати індивідуальну консультацію від фахівців митної справи щодо особливостей подорожі до країн ЄС в умовах безвізового режиму.

Окрім усних рекомендацій, у пунктах пропуску Волинської митниці ДФС громадянам пропонують спеціальну друковану продукцію: тематичні флаєри, а з алгоритмом дій при перетині державного кордону в умовах безвізу подорожуючих знайомить тематична друкована продукція – пам'ятки та брошури.

Як повідомили у Волинській митниці ДФС, протягом першої доби 11 червня 2017 року, відколи в Україні діє безвізовий режим, в зоні діяльності Волинської митниці ДФС 383 з 2989 громадян скористалися перевагами перетину кордону без пред'явлення віз.

Ця кількість подорожуючих громадян незначно перевищує середній показник бажаючих пройти митні формальності в зоні обслуговування Волинської митниці ДФС протягом доби у травні 2016 року.

Як запевнили у Волинській митниці ДФС, навіть за значного збільшення кількості бажаючих пройти митні формальності, фахівці митної справи забезпечать належне консультування та обслуговування громадян. .

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
15 квітня 2024
11 квітня 2024
08 квітня 2024
07 квітня 2024
04 квітня 2024
03 квітня 2024