Поділитись:

Поліщук каже, що незабаром отримає підозру про кримінал щодо Вусенко

Четвер, 15 червня 2017, 10:20

Секретарю Луцької міської ради Ігоря Поліщука оголосять про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за заявою Юлії Вусенко.

Про це він повідомив у Facebook.

"Вчора ввечері мені з прокуратури повідомили, що прокурорам дано завдання в найкоротші строки оголосити мені підозру у вчиненні кримінального правопорушення за заявою Вусенко, обрати мені запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, помістити мене у слідчий ізолятор та будь-якою ціною не допустити мене до участі у виборах", – написав він.

Зокрема він зауважив, що за заявою Вусенко кримінальне провадження відкрили миттєво: вже сьогодні прокуратура почала викликати для дачі пояснень начальника відділу секретаріату Тетяну Касьянову, депутатів міської ради, коли ж на його звернення реакція правоохоронних органів відсутня.

"Коли я та мої колеги-депутати звертаються в правоохоронні органи щодо розкрадання бюджетних коштів та зловживань колишньої влади, кримінальні провадження не відкривають, будь-яка адекватна реакція відсутня. Коли до мене та до моїх колег на прийом приходять люди, потерпілі від кримінальних правопорушень, розслідування та адекватної реакції правоохоронних органів добитися неможливо", – зазначив Поліщук.

Ігор Поліщук відзначив, що суддя Валентина Пушкарчук винесла незаконне рішення, а потім "по-тихому" внесла в нього зміни.

"Мені дуже шкода працівників прокуратури, правоохоронного органу, який колись боялися і поважали, а сьогодні ці працівники змушені замість реальної роботи виконувати злочинні накази, які їм "спускають" зверху. Але відповідальність прийде за всіма. Закон буде вище амбіцій тих, хто не дограбував наше місто. Закон буде вище амбіцій влади, яка сьогодні докладає неймовірних зусиль, аби тільки не дати працювати команді Ігоря Палиці. Ми нічого не порушили й нікого не боїмось. Тим більше прокурорів, які сьогодні викликають хіба що почуття жалю", – заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СУД ЩОДО ПОЛІЩУКА ДОПИТАВ РЕКТОРА ЛУЦЬКОГО "ПОЛІТЕХУ"

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 березня 2024
11:39
23 березня 2024
09:53
21 березня 2024
17:46
05 березня 2024
21 лютого 2024
13 лютого 2024
16:02
08 січня 2024
12:29
04 січня 2024