Поділитись:

"Укрпошта" запускає нову послугу для бізнесу

Четвер, 15 червня 2017, 18:51
«Укрпошта» запускає нову послугу для бізнесу

З 16 червня в тестовому режимі "Укрпошта" запускає продукт, спеціально розроблений для сегменту малого та середнього бізнесу, – послугу "Укрпошта SmartBox".

Вона стане в нагоді тим, хто займається електронною комерцією, продає онлайн та часто відправляє товари поштою, – повідомляє прес-служба підприємства.

Послуга дасть можливість спростити процес оформлення відправлень, зекономити час та заощадити до 20 % на кожному відправленні в порівнянні з "Укрпоштою Експрес". (Тарифи на "Укрпошту Експрес" залишаються на 30-40 % нижчими від тарифів приватних експрес-компаній).

"Укрпошта SmartBox" – це аналог популярного в багатьох країнах поштового сервісу FlatRate ("Єдиний Тариф"). Сервіс передбачає передплату відправки певної кількості посилок (10, 20, або 50) за пільговою ціною, клієнт при цьому відразу отримує фірмове пакування SmartBox. Далі – все залежить від самого відправника. Немає обмежень ані у вазі, ані у напрямку відправлення в межах країни.

Зареєструвати відправлення можна онлайн, вдома чи в офісі, в особистому кабінеті Уркпошти. Далі – залишити його у найближчому відділенні зв'язку, без черг, додаткового оформлення, зважування тощо.

На послугу діє єдиний тариф для відправлень в межах України (до районного центру).

Надрукувати
мітки:
коментарів