Поділитись:

#Cім_сорок: За що волинські футболісти отримують щедрий "кеш"

Неділя, 18 червня 2017, 07:40

Зовсім нещодавно натрапила на інформацію про те, що луцький футбольний клуб "Волинь" можуть понизити до Другої ліги. Причина – клуб не погасив заборгованості у 70 тисяч доларів своєму екс-футболісту Саші Стевічу, який грав у "Волині" з 2010 до 2013 року.

Не знаю, які зарплати у "Волині", та очевидно, що 70 тисяч – це борг за порівняно короткий період або борг із відсоткам. Знаю, що в Україні зірки (і не зірки) футболу різних рівнів отримують від 5 тисяч доларів на місяць (місцеві клуби) та 150 тисяч доларів.

Приклад із Сашею Стевічем змусив поцікавитися його успіхами у луцькому клубі, та чи пропорційний його заробіток із досягненнями. І знаєте що? Стевіч відіграв за "Волинь" три сезони. За ці три роки він взяв участь у 44 матчах та забив 3 (!!!) голи. Три голи, Карл! Один гол на рік, хоча може й це було не так...

І мова тут навіть не про конкретного футболіста, який за такий період приніс команді смішні результати. Мова про переоціненність талантів футболістів, яка за низькі або навіть нульові результати отримують стільки ж, скільки й старанні гравці. Навіщо ж викладатися наповну, якщо в кінці місяця отримаєш домовлену суму "зелененьких"?!

Надрукувати
мітки:
коментарів