Поділитись:

У Луцьку ремонтують медичні установи

Субота, 17 червня 2017, 17:00
У Луцьку ремонтують медичні установи

З міського бюджету у цьому році виділили близько 14 мільйонів гривень на проведення ремонтних робіт та закупівлю обладнання в медичні установи Луцька.

Про це розповів заступник Луцького міського голови Григорій Пустовіт в ефірі передачі "Відкрите місто" на телеканалі "Нова Волинь".

Зокрема, в Центрі первинної медико-санітарної допомоги на проспекті Волі встановлять ліфт, а також буде будуватися відділення для учасників АТО.

В Центрі первинної медико-санітарної допомоги, який знаходиться на проспекті Відродження, планується зробити доступний під'їзд для транспорту, а також буде облаштована територія навколо установи.

Також відбуваються ремонтні роботи у Центрі первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Стефаника, зокрема там повністю відновлюють коридор на третьому поверсі.

Ще заплановано зробити ремонт у Луцькому пологовому будинку та у приміщенні жіночої консультації на другому поверсі, на що вже виділені кошти.

Що стосується обладнання, то з міського бюджету теж виділяються кошти, зокрема на купівлю лампи для ангіографа, яка вартує більше 2 мільйонів гривень. Також планується придбати ще один інкубатор для пологового будинку міста, УЗД-апарат та інші апарати.

Надрукувати
мітки:
коментарів