Поділитись:

Відомо, куди перенесуть квітковий ринок із центру Луцька

Понеділок, 19 червня 2017, 13:10
Відомо, куди перенесуть квітковий ринок із центру Луцька

У Луцьку триває робота із вирішення питань перенесення стихійного ринку, що розташований у сквері біля будинків № 3 та № 5 проспекту Волі.

Керівництво міста запропонувало продавцям квітів два місця для облаштування ринку у центральній частині міста. Перше – біля кафе "Сніжинка", праворуч від спуску у парк, буквально за 200 метрів від нинішнього стихійного місця торгівлі. Другий варіант – майданчик біля обласної філармонії, який реконструйований, викладений бруківкою, де є заїзний карманчик для паркування автомобілів, – інформує прес-служба Луцької міської ради.

Відомо, куди перенесуть квітковий ринок із центру Луцька

Підприємці упродовж тижня оглядали обидва запропоновані майданчики, а сьогожні, 19 червня, висловили пропозицію про розміщення квіткового ринку біля обласної філармонії. Таке бажання мають десять потенційних підприємців. Ще на зустріч прийшли пенсіонери, які продають вирощені власноруч квіти під парасольками на проспекті Волі. Заступник міського голови Олександр Рачков попросив їх на взаємовигідних умовах узгодити розміщення своїх квітів біля малих архітектурних форм, які будуть встановлені підприємцями.

Відомо, куди перенесуть квітковий ринок із центру Луцька

Також продавцям ринку доручили напрацювати пропозиції щодо спільного загального вигляду тимчасових споруд, які мали б належний естетичний вигляд, відповідні доручення дали й управлінню розвитку підприємництва та реклами, управлінню містобудування та архітектури найближчим часом напрацювати пропозиції щодо розміщення тимчасових споруд на визначеній території. У середу продавці квітів знову зустрінуться з представниками міської влади, щоб узгодити подальші дії.

Надрукувати
мітки:
коментарів