Поділитись:

Садовий відкритий для співпраці з Луцьком (відео)

Понеділок, 19 червня 2017, 14:42
Садовий відкритий для співпраці з Луцьком (відео)

У Луцька і Львова є надзвичайно багато можливостей для спільної праці. Але для цього потрібно обрати легітимного міського голову.

Про це розповів засновник і голова політичної партії "Об'єднання "Самопоміч", міський голова Львова Андрій Садовий в ефірі ток-шоу Протилежний Погляд LIVE на телеканалі "Нова Волинь".

Зі слів Андрія Садового, для налагодження співпраці, перш за все, у Луцьку потрібно обрати легітимного міського голову.

"З паном Романюком (Микола Романюк, – К.) в нас були дуже теплі дружні відносини, ми були по багатьох питаннях однодумцями. Тому будете мати очільника, я готовий бути максимально корисний і порадами, і якимись своїми зв′язками, контактами, по роботі з Європейським Банком Реконструкції і Розвитку (ми є найбільшим партнером банку серед усіх міст України), по самій організації роботи, тому що Львів має багато успішних речей зроблених", – зазначив очільник Львова.

Що стосується майбутнього розвитку Луцька, то Андрій Садовий зауважив, що йому бракує якісної архітектури.

"Мені в Луцьку бракує будівель сучасної архітектури, які з часом можуть ввійти в історію як пам′ятки архітектури. Я знаю, що у вас деякі навчальні заклади пробують розбудовуватися, я на це би наголошував однозначно", – сказав він.

Також і Луцьку, і Львову варто більше працювати в напрямку охайності міст, облаштування громадського простору, зокрема місця для відпочинку.

"Сама система сьогодні в країні є певним тормозом для розвитку міст, тому що немає тієї довіри до міст. З однієї сторони чуємо гасла про децентралізацію, але якщо ви порахуєте бюджет Львова або Луцька за останні роки, в гривнях він росте, але в доларах він стає меншим, – зауважив міський голова Львова. – Тому більша координація дасть більшу силу для того, щоб відстоювати інтереси місцевого самоврядування. Є надзвичайно багато можливостей для спільної праці. Має бути тільки взаємне бажання".

Надрукувати
мітки:
коментарів
08 грудня 2023
06 грудня 2023
03 грудня 2023
22 листопада 2023
25 жовтня 2023
16 червня 2023
05 травня 2023
10 січня 2023
10 жовтня 2022
15 вересня 2022