Поділитись:

Луцький "Теріхем" розділився на дві компанії (фото)

Вівторок, 20 червня 2017, 12:00

Внаслідок юридичної реструктуризації ПрАТ СП "Теріхем-Луцьк" утворилося дві нові компанії: "Теріхем Тервакоскі" та "Татрафан".

Про це діловому виданню Волині "Конкурент" повідомив директор з продажу "Татрафан" Дмитро Пасічник.

"Така ж реструктуризація відбулася на рівні групи у Словаччині. Структура власності лишилася та сама, керівники, працівники – на своїй місцях", – розповідає Дмитро.

Відтак "Теріхем Тервакоскі" займатиметься виготовленням конденсаторної плівки, 100 % їхньої продукції буде йти на експорт. (Плівка, яку виробляє підприємство, є складовою частиною конденсаторів (пасивне електричне обладнання, яке в схемах може виконувати різні завдання завдяки вмінню збирати заряд і енергію електричного поля). Вона дуже тонка (від 2 до 18 мікрон) та використовується у картках пам'яті, телефонах, швидкісних поїздах, електромобілях).

Конденсаторна плівка><span class=Конденсаторна плівка

"Татрафан" же взяв на себе напрямок виготовлення пакувальної плівки.

"Всі цукерки, які упаковані в поліпропіленову плівку, таких марок, як-от "Рошен", "Світоч", "Корона", – все в нашій плівці. Ми продаємо пакувальну плівку ( для виробництва упаковки) тільки в Україні, а термозбіжну (тютюнову) – в Україні, Білорусі, Казахстані, Молдові", – зауважує Пасічник.

Окрім цього, в структуру "Татрафану" увійшла ще одна дрібна луцька компанія "Хемосвіт-Луцькхім" із виготовлення упаковки, яка є дочірньою фірмою словацького товариства "Хемосвіт", власники якої, своєю чергою, є акціонерами "Татрафану".

"Наші фінські співакціонери вирішили профінансувати цю маленьку компанію та приєднати її до Татрафану. Вони вклали 3 мільйони євро, за які придбали нове обладнання від іспанського виробника", – каже Дмитро.

Нове обладнання><span class=Нове обладнання

Серед клієнтів "Хемосвіт-Луцькхім": "Наша Ряба", "Миронівський хлібопродукт", ПАТ "ВГП" (ТМ "Ruta"), "Київський картонно-паперовий комбінат".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "ЯК ВСЯ УКРАЇНА "ЗАПАКОВУЄТЬСЯ" У ЛУЦЬКУ (ФОТО)"

Надрукувати
мітки:
коментарів