Поділитись:

Лучан навчатимуть, як стати "айтішником"

Четвер, 22 червня 2017, 08:10
Лучан навчатимуть, як стати

Майже два десятки лучан упродовж чотирьох місяців поглиблено вивчатимуть, що таке програмування, функції та алгоритми, щоб врешті зрозуміти – чи є у них майбутнє в IT-сфері.

У Луцьку 20 червня розпочалися курси з основ програмування в рамках освітнього проекту Technology Nation, ініціатором якого є всеукраїнський фонд BrainBasket.

Освітній проект Technology Nation фонду BrainBasketОсвітній проект Technology Nation фонду BrainBasket

Ментор, досвідчений програміст Олег Хомутенко зауважив, що цей курс не варто сприймати як гарантовану путівку до високооплачуваної роботи в сфері ІТ, проте він може стати першим кроком в цьому напрямку і дати базові знання, які в майбутньому можна буде розвивати.

Ментор Олег Хомутенко щось роз'яснює учасникам курсівМентор Олег Хомутенко щось роз'яснює учасникам курсів

Лучан навчатимуть, як стати

Лучан навчатимуть, як стати

Лучан навчатимуть, як стати

Лучан навчатимуть, як стати

Декілька місяців учасники опановуватимуть ази написання програм. За підсумками занять вони отримають сертифікати від фонду, а також Гарвардського університету, який є його партнером.

Курс побудований у змішаному форматі: учасники самостійно опановуватимуть лекції та виконуватимуть завдання, викладені на одному з інтернет-ресурсів. Після цього двічі на тиждень збиратимуться разом і з допомогою досвідченого ментора вирішуватимуть проблеми, які у них виникли.

Варто наголосити, що курси є безкоштовними і кожен охочий може на них потрапити. Потрібно лише зареєструватися на офіційному сайті фонду і чекати листа на електронну скриньку.

До слова, у Луцьку вже триває навчання однієї групи в рамках проекту Technology Nation, яке почалося наприкінці березня 2017 року.

Крім того, в травні 2017 року в обласному центрі Волині стартували курси з вивчення мови програмування JavaScript для учасників АТО. Ініціатором також виступив фонд BrainBasket.

Надрукувати
мітки:
коментарів