Поділитись:

#Cім_сорок: Біжи в поліцію – патрульним будеш

П'ятниця, 23 червня 2017, 07:40

Нещодавно, 12 червня, оголосили набір патрульних поліцейських у Луцьку та Ковелі, де першим етапом є подача заявок.

Подача анкет триватиме орієнтовно 20-30 днів, після чого відібраних кандидатів запросять до проходження наступних етапів – тестування, медичне обстеження, перевірка рівня фізичної підготовки та співбесіда з поліцейською комісією. І якщо ви ще в роздумах, сумніваєтеся у своїх силах, але прагнете стати частиною правоохоронних органів, переходьте за посиланням.

Що ви маєте знати про функціональні обов'язки патрульного, якщо маєте велике бажання та шалену мотивацію ним стати? Отож під час патрулювання команда екіпажу патрульної поліції виконує наступні функції:

  1. працює на своєму квадраті – ввіреній ділянці міста;
  2. постійно пересувається вулицями на своїй ділянці – завдяки цьому громадяни завжди бачать, що Патрульна поліція поруч і готова прийти на допомогу;
  3. реагує на порушення ПДР, що трапляються в межах квадрату, та оформлює ДТП;
  4. виїжджає першим на будь-які виклики "102" – від сімейної сварки до бійки або грабежу;
  5. запобігає, виявляє та реагує на будь-які правопорушення у межах своїх повноважень. Якщо трапляється серйозне кримінальне правопорушення, що виходить за межі повноважень патрульної поліції, завдання команди екіпажу – надати невідкладну допомогу постраждалим, затримати правопорушників та охороняти місце події до прибуття слідчих;
  6. спілкується з громадянами: пояснює важливість дотримання ПДР, робить зауваження у разі незначних порушень, у разі необхідності – попереджає про небезпеку, звертає увагу водіїв на аварійні ділянки дороги тощо.

Тож, якщо вам більше 21 року та не більше 35-ти, маєте повну середню чи вищу освіту, вмієте керувати автомобілем та маєте права й готові нести службу в будь-якому місті Україні, то не проґавте свій шанс та можливість бути одним із захисників порядку!

Надрукувати
мітки:
коментарів