Поділитись:

Депутати Волиньради "взялися" за Кіндера

Неділя, 25 червня 2017, 13:09

Спеціальна комісія Волиньради невдоволена тим, як мер Ковеля Олег Кіндер вирішує земельні питання, запропонувала міським депутатам розпочати процедуру відкликання міського голови.

Таку пропозицію тимчасова контрольна комісія з питань земельних відносин під головуванням Володимира Кучера подала 23 червня, під часвиїзного засідання в Ковелі, – пише проКовель.

Обласні депутати не задоволені тим, як міський голова вирішує проблеми із виділення земельних ділянок учасникам АТО. Своєю чергою у виданні наголосили, що представники міської влади на засідання не з'явилися.

Так, зокрема, мати загиблого учасника АТО Олексія ТарасюкаНадія Андріївна, твердить, що отримала ділянку в болотистій місцевості Ковеля, не придатній для будівництва. Жінка забажала поміняти цю землю і ще на початку червня зверталася до депутатів Волиньради з проханням допомогти їй у цьому.

Проте станом на 23 червня, каже Надія Тарасюк, її питання досі не вирішене. Попри те, що у переддень відбулася сесія Ковельської міської ради.

Зі схожою проблемою до членів комісії звернулася дружина учасника АТО Людмила Громико. Вона розповіла, що два роки тому її чоловікові дали землю, але в болоті. Тепер вона нібито оббиває пороги владних кабінетів, щоб обміняти її або хоча б вимостити за кошти бюджету.

В підсумку, комісія ухвалила рішення, в якому повторно звернулася до Ковельського міського голови терміново вирішити питання з наданням земельної ділянки Надії Тарасюк.

Крім того, комісія забажала інформацію з приводу земельних ділянок Ковеля, уже виділених учасникам АТО.

Надрукувати
мітки:
коментарів