Поділитись:

За тендерні махінації судитимуть волинського посадовця

Понеділок, 26 червня 2017, 18:44
За тендерні махінації судитимуть волинського посадовця

Заступник директора Волинського пункту тимчасового перебування іноземців постане перед судом за зловживання впливом.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Заступником директора Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконного перебувають в Україні, обвинувачують у зловживанні впливом.

Посадовець, будучи головою тендерного комітету Пункту й маючи змогу впливати на інших трьох членів цього комітету при ухваленні ними рішень про прийняття пропозицій від суб'єктів господарювання під час публічних закупівель, вирішив використати це задля власної наживи.

На початку листопада 2016 року під час особистої зустрічі з представником підприємства, яке постачало до Пункту тимчасового перебування кам'яне вугілля, заступник директора Пункту запевнив його, що може сприяти у прийнятті тендерним комітетом позитивного рішення щодо визначення переможцем тендеру "потрібного" суб'єкта господарювання.

За послуги ж свої попрохав 23 тис. грн.

15 грудня 2016 року представник підприємства переказав цю суму на вказаний заступником директора Пункту рахунок. Посадовець же витратив ці гроші для власних потреб.

Наразі від виконання обов'язків голови тендерного комітету Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконного перебувають в Україні, правопорушник відсторонений.

Надрукувати
мітки:
коментарів