Поділитись:

Член луцького міськвиконкому назвав "недолугою" та "злочинною" реформу МВС

П'ятниця, 30 червня 2017, 21:00
Член луцького міськвиконкому  назвав

Член міськвиконкому та громадський активіст Ігор Алексєєв висловив свою думку щодо реформи Міністерства внутрішніх справ.

Ігор Алексєєв в цілому реформу МВС не вважає успішною. Про це він сказав 30 червня у підсумковому ефірі суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" на телеканалі "Нова Волинь".

Телеведучий Тарас Шкітер нагадав гостям програми раднику голови Волинської ОДА Тарасу Яковлеву та члену міськвиконкому та громадському активісту Ігорю Алексєєву слова гостя попередньої телепрограми, колишнього очільника поліції Луцька Ігоря Муковоза про те, що реформа МВС була на часі, але на вулицях міста не стало безпечніше.

Ігор Алексєєв сказав, що не вперше у студії "Протилежний погляд LIVE" обговорював, як він висловився, так звану реформу.

"Я вважаю реформу недолугою, а на сьогодні, напевно, ще й злочинною. Бо ситуація, яка зараз є в Україні, може перейти в сурогат 90-х років змішаний із силовиками. Те, що ми зараз спостерігаємо в українському суспільстві, – це те, що влада ні за що не відповідає… сильно "підняв голову криміналітет", – зазначив Ігор Алексєєв.

Тарас Яковлев зауважив, що як такої серйозної реформи поки що не відбулось, але надіється, що в подальшому реформа відбудеться.

"Стосовно формування нової патрульної поліції, вважаю, що це плюс. Бо ж кредит довіри до патрульної поліції зріс в рази і вони стараються та працюють", – сказав Тарас Яковлев.

Ігор Алексєєв зауважив, що мав на увазі не суто патрульних поліцейських, яким висловив свою повагу, а загальний результат від реформи.

Надрукувати
мітки:
коментарів