Поділитись:

Депутати Волиньради розкритикували головного еколога області

Середа, 10 лютого 2016, 14:31
Депутати Волиньради розкритикували головного еколога області

Нещодавно призначений начальник управління екології та природних ресурсів Волинської ОДА Дмитро Новохатський отримав порцію критики від народних обранців.

Начальник управління презентував Регіональну екологічну програму "Екологія 2016-2020". Про це стало відомо 10 лютого під час сесії Волинської обласної ради.

Після короткого виступу посадовець отримав питання від члена фракції "Батьківщина" Сергія Слабенка щодо великої кількості сміттєзвалищ на території області, робота яких повинна бути припинена. На це запитання посадовець не зміг дати чіткої відповіді.

Своєю чергою, ряд питань стосовно програми задав голова фракції "УКРОП" В'ячеслав Рубльов, на які Новохатський відповів мовчанням.

Допомогти підлеглому вирішив Володимир Гунчик, зауваживши, що Новохатський працює нещодавно.

"Людина пробуде на посаді, стільки як ви депутатами і буде відповідати", - відповід Гунчик на закиди деяких народних обранців.

Своєю чергою, лідер "Свободи" у Волиньраді Анатолій Вітів запропонував зняти програму з порядку денного і відправити на доопрацювання, а також порекомендував голові ОДА відповідальніше підходити до призначення чиновників.

На захист головного еколога виступив представник "Батьківщини" Василь Столяр. Він попросив колег " не налітати на людину, як в курятнику", а давати пропозиції, та задавати питання під час профільних комісій.

В підсумку програму прийняли за основу в цілому,а на наступній сесії будуть прийняті зміни, якщо такі будуть.

Надрукувати
мітки:
коментарів