Поділитись:

Раду Поклітару привіз "Дощ" на арт-шоу "Ніч у Луцькому замку"

Субота, 01 липня 2017, 21:15
Раду Поклітару привіз «Дощ» на арт-шоу «Ніч у Луцькому замку»

Учасники арт-шоу "Ніч у Луцькому замку" поділилися своїми очікуваннями від фестивалю.

Приємно, що Луцьк відвідують міжнародні зірки високого класу. Про це сказав секретар ради. Виконуючий обов'язки міського голови Ігор Поліщук під час прес-конференції на "Ночі у Луцькому замку – 2017".

Він сказав, що "Ніч у Луцькому замку" має свою історію і у 2014 році була пауза в його проведенні, а в минулому році його вдалось відродити.

"На мою думу і думку колег це має бути брендом нашого міста. Ми собі ставимо планку щоб кожен наступний фестиваль ставав ще кращий і щоб прагнули відвідати цей фестиваль не тільки волиняни, а й люди з інших країн", - сказав Ігор Поліщук.

Представник Програми "Інтеркультурні міста" Ради Європи Ксенія Хуванова-Робікондо сказала, що дуже любить Луцьк і його різноманітність

Організатори також повідомили, що всі кошти виручені за фестиваль підуть на благодіцність, а саме на потреби Луцької міської дитячої лікарні.

Оперна співачка Катаріна Корезі-Лал сказала, що її співпраця з Україною на участі в фестивалі не завершиться.

"Нарешті поліпшилась і ми можемо співати та відпочивати не під дощем. До речі моя співпраця з Україною на цьому не завершується. Адже оперний співак Андрій бути в цьому місці не під дощем моя мспвіпрая з україною погоджується бо Андрій Шкурган погодився взяти участь у фестивалі в Румунії.

Укрїанський оперний співак Андрій Шкурган сказав. Що дуже радий виступити в рідній країні. Оскільки останнім часом він живе і виступає суто за кордоном.

"Погода створила проблеми але надіємось, що все відбудеться належним чином. Хочеться побажати приємних вражень від нашого виступу, надіюсь фестиваль буде відбуватись періодично щоби ми знову і знову приїжджали сюди", - сказав Андрій Шкурган.

Керівник "КиївМодернБалету" Раду Поклітару сказав, що привіз до Луцька на фестиваль спектакль над назвою якого вони жартують цілий день у зв'язку з погодою.

"Ми сьогодні привезли спектакль у подарунок глядачу міста Луцьк і назва спектаклю послугувала жартом на цілий день. Спектакль називається "Дощ", - сказав Раду Поклітару.

Учасники фестивалю пішли готуватись до виступу, а територія замку поступово наповнюється відвідувачами та музикою. "Ніч у Луцькому замку 2017" стартувала.

Надрукувати
мітки:
коментарів