Поділитись:

На "Ягодині" викрили осіб, які "торгували" чергою на кордоні

Неділя, 02 липня 2017, 08:36
На «Ягодині» викрили осіб, які «торгували» чергою на кордоні

На Волині викрили групу осіб, які перед пунктом пропуску "Ягодин" "торгували" чергою на кордоні з Польщею.

Про це повідомляється на сайті Держприкордонслужби.

Група осіб перед пунктом пропуску "Ягодин-авто" систематично вимагала кошти за проїзд авто поза чергою за 400-1000 гривень. "Продавці черги" намагалися до своєї діяльності залучити і співробітників Луцького прикордонного загону .

Правоохоронці задокументували систематичне вимагання хабарів за проїзд авто поза чергою перед пунктом пропуску "Ягодин" на українсько-польській ділянці кордону. За добу здирники могли пропустити до 40 транспортних засобів.

1 липня 2017 року правоохоронці затримали "на гарячому" чоловіка під час одержання 900 гривень за пропуск поза чергою транспортних засобів. Затриманий у подальшому планував схилити військовослужбовців до службових зловживань за частину отриманої ним плати.

Попередньо правоохоронці задокументували неодноразові факти вимагання та отримання цивільними особами коштів за пропуск автомобілів поза чергою.

Під час обшуків за місцем проживання учасників протиправної схеми вилучили списки номерів автомобілів, пропущених позачергово, нотатки щодо обсягів отриманих коштів та їх подальшого розподілу серед учасників схеми, також вилучили значні суми коштів у гривнях та іноземних валютах.

Надрукувати
мітки:
коментарів