Поділитись:

Через "Ягодин" намагались перевезти наркотики (фото)

Понеділок, 03 липня 2017, 15:51
Через

Волинські митники попередили спробу незаконного переміщення наркотичних речовин у Республіку Польща.

Про це повідомляє прес-служба Волинської митниці ДФС.

На виконання розпорядження начальника Волинської митниці ДФС Віктора Кривіцького щодо посилення контролю з метою протидії переміщенню через митний кордон наркотичних засобів, психотропних речовин і їх аналогів, волинські митники піддали ретельному огляду автомобіль, що викликав підозру.

Дві схованки з речовиною, що зовні подібна на наркотики, митники вилучили в авто, яким двоє громадян прямували до Республіки Польща через митний пост "Ягодин".

Один пакунок з наркотичною речовиною митники виявили в моторному відсіку, ще одну сховану з наркотиками знайшли в особистих речах.

Через Через

Чоловіки, громадяни України, 1 липня 2017 року автомобілем прямували до Польщі смугою "зелений коридор". Однак в ході митного огляду з'ясувалося, що вони перевозять речовину рослинного походження сіро-зеленого кольору в моторному відсіку (в патрубку повітряного фільтру) вагою 125,19 грамів. При огляді особистих речей виявили паперовий згорток з речовиною рослинного походження зеленого кольору вагою 1,40 грама.

Порушників затримали для проведення подальших слідчих дій. За контрабанду наркотичних засобів, психотропних речовин і їх аналогів, тобто їх переміщення через митний кордон України поза митним контролем або з приховуванням від митного контролю, порушникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від трьох до двадцяти років.

Надрукувати
мітки:
коментарів