Поділитись:

У Луцьку п'яний водій BMW хотів відкупитись від поліцейських

Вівторок, 04 липня 2017, 10:32

Водієві, який був нетверезим і пропонував неправомірну вигоду патрульним, може загрожувати кримінал.

Про це повідомляється на сторінці патрульної поліції у мережі Facebook.

У ніч на 4 липня, близько 02:00 години, екіпаж полісменів виявив водія BMW на вулиці Рівненській, який порушив ПДР – перетнув подвійну суцільну смугу.

Транспортний засіб зупинили, у чоловіка за кермом виявили ознаки алкосп'яніння, однак проходити перевірку той відмовився.

Полісмени розповідають, що мав сильні ознаки сп'яніння, попри це, комусь дзвонив, пробував "вирішити питання по-доброму" з правоохоронцями, хотів домовитись про уникнення відповідальності.

Далі його доставили в наркодиспансер, біля будівлі якого водій запропонував неправомірну вигоду інспекторам. Його попередили про кримінальну відповідальність за такі дії. Проходити перевірку він і тут відмовився.

Потому повернулись до місця зупинки, де почали оформляти адмінматеріали за керування в стані сп'яніння і порушення ПДР. Тут чоловік знову почав давати гроші інспекторам і навіть поклав купюри в кишеню одному з них. Патрульний викинув гроші, а на місце події викликали працівників управління внутрішньої безпеки та слідчого, аби зафіксувати факт спроби дачі неправомірної вигоди.

Тож тепер 31-річному водієві загрожуватиме ще й кримінал.

Надрукувати
мітки:
коментарів