Поділитись:

Біткойни можна буде пересилати електронною поштою

Середа, 05 липня 2017, 18:21
Біткойни можна буде пересилати електронною поштою

Індійський стартап Blockonomics анонсував запуск сервісу BTCMail, який дозволить користувачам відправляти біткойни електронною поштою.

Про це повідомляє "TodayNews" з посиланням на NewsBTC.

Як повідомляє видання, BTCMail надає можливість використовувати криптовалюту біткойн як подарункові картки, що розсилаються такими гігантами ринку електронної комерції, як Amazon чи Flipkart. При цьому відправнику не потрібно знати детальну інформацію про одержувача або його платіжні реквізити. За задумом розробників, цей сервіс орієнтований на користувачів, що бажають відправити цифрову валюту як подарунок своїм друзям і близьким, які цікавляться біткойнами, проте ще не мають гаманців.

У своєму блозі представники Blockonomics запевняють, що весь процес відправки та отримання криптовалюти повністю децентралізований і безпечний: відправлені користувачем кошти залишаються в блокчейні доти, поки абонент не зробить запит про виведення коштів через сервіс BTCMail.

Для того, щоб вивести кошти, одержувачу необхідно клікнути по посиланню, отриманому в листі відправника криптовалюти, а потім ввести код для виведення, наданий Blockonomics. Після зіставлення коду з URL-адресою одержувачу буде відправлений приватний ключ і QR-код, який дасть можливість отримати криптовалюту у свій гаманець.

Надрукувати
мітки:
коментарів