Поділитись:

Цінувати те, що є

Автор: Оксана Пуняк |
Понеділок, 10 липня 2017, 07:40

Чи задумувалися ви коли-небудь, як часто скаржитеся за день? Чи на дощ за вікном, коли в Інтернеті обіцяли сонце, чи на розлиту чашку кави на нові штани, чи на те, що маршрутка запізнюється, а з нею і ви на роботу, а особливо на брак часу, який нібито є виною усьому. І тому, що нема коли дочитати книгу, і займатися спортом, і відвідати якісь курси, про які давно мріяли, і вдосконалити чи вивчити іноземну мову, зустрітися з друзями і з'їздити туди, де ще не були. А ще ми любимо скаржитися на брак грошей, яких скільки б не було, а завжди буде мало.

І так все життя. Накопичуємо навколо себе негатив, заздрість, бажання до матеріальних благ, шукаємо щастя, забуваючи, що воно таке. І найгірше – жаліємо себе, коли в житті щось іде не так, як ми собі планували.

А жаліти насправді нема чого. Якщо є фізична змога працювати, бажання усміхатися, мріється і є підтримка від близьких людей – все під силу. Будьте вдячними за ранок, який настав, і вечір, в який вас чекають удома. Дякуйте за те, що є, і не гнівіть Бога дрібними бажаннями. Адже у Нього є важливіші клопоти.

Надрукувати
мітки:
коментарів