Поділитись:

Гунчик зустрівся із керівництвом Nestlé

Понеділок, 10 липня 2017, 09:41

Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик провів робочу зустріч із директором з корпоративних комунікацій та зв'язків з громадськістю компанії "Nestlé Україна" Володимиром Співаком.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики ОДА.

У компанії пан Співак працює вже близько 14 років, раніше обіймав посаду директора з експорту та імпорту продукції. Загалом, представник компанії розповів, що три роки тому на підприємстві розпочали активно розвивати експорт, постачаючи товари українського виробництва у етнічні магазини багатьох європейських міст. Безумовно, вектор представництв всесвітньовідомої компанії націлений лише на якісний розвиток.

Важливо, що майже 70 % сировини – українського походження, тому Володимир Співак вважає, що українських постачальників сировини потрібно зробити привабливими для компанії "Nestlé" загалом. Вкотре директор підкреслив, що Україна має потужний аграрний потенціал, який потрібно розвивати.

Володимир Гунчик своєю чергою також високо оцінює можливості розвитку не лише України, а й Волині, як прикордонного та стратегічно важливого регіону. Адже співпраця з компанією на місцях дозволить залучити людський ресурс та забезпечити багатьох волинян робочими місцями з європейськими умовами праці та можливістю особистісного розвитку.

"Я переконаний, що потужні підприємства дозволять зосередити людський ресурс в Україні, а ми повинні цьому сприяти на усіх рівнях", – зауважив Володимир Гунчик.

Окремо, голова ОДА зауважив, що Волинь уже робить значні кроки з розвитку прикордонних переходів, створення митно-сервісних зон. Важливим вектором роботи виконавчої вертикалі влади за останній рік стало налагодження залізничного сполучення та відкриття нових маршрутів, що в подальшому, покращить економічний розвиток краю. Тож партнерство із представництвом світового бренду в Україні – корисна та покликана на нові результати.

Надрукувати
мітки:
коментарів