Поділитись:

На Волині закрили училище

Понеділок, 10 липня 2017, 14:10
На Волині закрили училище

Із 3-го липня професійно-технічне училище №11 міста Нововолинська припинило свою діяльність.

Натомість відбудеться приєднання навчального закладу до ВПУ, на базі якого створять Нововолинський центр професійно-технічної освіти, – пише БУГ.

"Прийшов наказ Міністерства. За вказівкою Волинської обласної державної адміністрації училище припинило діяльність із 3-го липня. Учнів та працівників закладу напередодні про такий крок не попереджали. Нас повідомили про реорганізацію ПТУ та ВПУ в Нововолинський центр. Я вже не директор, хоча на посаді ще працюю, але повноважень керівника не маю. В області є училища, де навчаються 180-200 учнів. У нашому ж закладі – 380. Це дуже складна система. Як людям виплачувати зарплати, стипендії? Учні та педагоги ніби мають перейти у реорганізований центр, який буде створений на базі ВПУ. Наразі всі педагоги у відпустці. Приймальна комісія ж працює, діти документи подають. Як далі буде – не знаємо. Є ж гуртожицький і навчальний корпуси із ремонтом. І що ж тепер?" – розповів екс-директор ПТУ №11 Юрій Стецюк.

Як повідомила керівник Нововолинського ВПУ Валентина Приступа, такий наказ справді надійшов.

"Діяльність ПТУ №11 припиняється шляхом приєднання до Нововолинського ВПУ. Всі учні та педагоги переходять до Нововолинського ВПУ, де згодом буде створено центр професійно-технічної освіти. Всі будівлі ПТУ переходять на баланс ВПУ", – додала вона.

Надрукувати
мітки:
коментарів