Поділитись:

У Верховній Раді хочуть відмовитись від літніх канікул

Понеділок, 10 липня 2017, 16:18

Голова Верховної Ради Андрій Парубій виступив за те, щоб не закривати роботу поточної сесії парламенту в п'ятницю, 14 липня, а продовжити її до вересня.

Про це він заявив на засіданні погоджувальної ради, – повідомляє "Слово і Діло".

"Я пропонуватиму, щоб ми не закривали сесію, щоб сесія не закривалася наступного пленарного тижня", – сказав він.

Зі слів спікера, це дасть можливість депутатам оперативно збиратися для ухвалення рішень у сесійній залі влітку.

Своєю чергою, очільник фракції "Народного фронту" Максим Бурбак звернувся до парламенту з пропозицією продовжити шосту сесію роботи нардепів на все літо.

Зі слів Бурбака, на депутатів ще очікує складний бюджетний процес, який необхідно починати фінансувати якомога швидше.

Фракція "Блоку Петра Порошенка" також заявила про підтримку ініціативи Парубія продовжити термін проведення шостої сесії парламенту до вересня.

"Сьогодні, згідно з календарним планом проведення шостої сесії, починається останній тиждень роботи Верховної Ради в пленарному режимі. Однак на порядку денному досі залишається значна кількість питань, які потребують невідкладного законодавчого врегулювання. Саме тому фракція "Блоку Петра Порошенка" підтримує ініціативу продовження терміну проведення шостої сесії Верховної Ради до вересня", – сказав голова фракції БПП Артур Герасимов.

Згідно з календарним планом, поточна сесія триватиме до 21 липня. При цьому пленарний тиждень – до 14 липня. З 17 до 21 липня – робота з виборцями.

Надрукувати
мітки:
коментарів