Поділитись:

Як "спустити" 15 тисяч гривень за 2 хвилини

Четвер, 13 липня 2017, 07:40

Історія появи лудомана.

Як я і обіцяв, продовжую серію блогів, в яких розповідатиму про світ азартних ігор на Волині.

Сьогодні пригадав власні спостереження за тим, як людина перетворюється на лудомана, проходить свій пік, як гравець по "високих ставках" та стає "ігровим вампіром".

Картина: день, порожній ігровий зал, долар в банку продають по 8 гривень. Заходить чоловік, сідає за онлайн рулетку.

1 000 гривень на червоне. Чорне! 2 000 на червоне. Чорне! 4 000 на червоне. Чорне! 8 000 на червоне. Чорне!

Чоловік встає, дивиться на мене незадоволено та йде геть. Гра тривало близько 2 хвилин.

Читайте також: "#СІМ_СОРОК. ВОЛИНЬ "ІГРОМАНСЬКА"

За місяць до цього: цей мужик сидить в залі з досвідченими гравцями, які професійно підсаджують дурнів на азартну "голку", просто в надії отримати з можливого виграшу "долю", з якої можна буде і самому "фартанутися".

Вони активно випивають коньяк. Наш герой набирається сміливості і вирішує "програти" 200 гривень.

Але… У нього щасливий день: він йде додому, з додатковими 4 000. Йде, проте через кілька днів повертається. І знову успішно. Він "бриє" заклад упродовж двох тижнів: виносить звідти близько 40 000 гривень загалом (нагадаю, що долар був по 8).

На жаль, чоловік не зміг втриматися в рамках пристойності і вирішив "піти за мільйонами", продовживши й надалі свою гру. Роки досвіду кажуть: "лохотрони" такого не прощають, ніколи і нікому.

Протягом наступних 2-х днів він "летить" на всі виграні 40 000. Ще через день він програє 10 000 зароблених грошей. Потім ще 10 000. Тиждень його нема. Він повертається з 5 000 тисячами злотих. Три годин відчайдушної "боротьби" з автоматом і цих грошей теж нема.

Потім був вищеописаний 2-хвилинний "забіг в рулетку" та початок поступового перетворення чоловіка з гравця по високих на гравця по низьких ставках. (Людина, яка грає переважно за чийсь рахунок, зазвичай від "комісійних" з чужих виграшів).

Минуло 7 років. Інколи я заходжу в подібні заклади у Ковелі, привітатися з колишнім своїм оточенням: цей чоловік і досі там, він досі пам'ятає, як колись пішов в "хрестовий похід за мільйонами", пішов та заблукав в пустелі Лудоманії назавжди.

Надрукувати
мітки:
коментарів