Поділитись:

У Луцькраді відмовили у проведенні громадських слухань щодо смороду

П'ятниця, 14 липня 2017, 10:57
У Луцькраді відмовили у проведенні громадських слухань щодо смороду

У Луцькій міській раді відмовили у проведенні громадських слухань щодо проблеми смороду у місті через неправильно оформлені підписні листи,

Про це у Facebook повідомив громадський активіст Дмитро Климук.

"Сьогодні відбулись збори оргкомітету по проведенню громадських слухань, які ініціювали вельмешановні депутати,а саме Костя Петрочук, також мав бути присутній Григорій Пустовіт. На зборах планувалося обговорити питання про перенесення громадських слухань з 19 на інше число, так як міськрада не надрукувала інформацію про дату місце та час проведення зборів у ЗМІ та Луцькому замку, хоча обіцяли що зроблять це. Більше того вони навіть не виставили жодної інформації на свому сайті", – зазначається у дописі.

Проте питання про перенесення не обговорювалося тому, що в телефонному режимі надійшла інформація від заступника мера про те, що Григорій Пустовіт підписав ще зранку відмову у проведенні слухань через неправильно оформлені підписні листи.

"Наших 3823 підписи для нього не є підставою для обговорення проблеми смороду з громадою Луцька. Повідомили, що нам треба збирати ще раз підписи, бо в нас зазначено, що в.о. мера Ігор Поліщук, а він вже змінився!" – пише Дмитро Климук.

"Особисто вважаю, що це наруга над всіма жителями ДПЗ, Вересневого та Львівської, які масово підписалися під зверненням провести слухання, та над всіма Лучанами, яким вже остогид той сморід в Луцьку. Міська влада вибрала програшну тактику затягування часу. Як на мене, це лиш згуртує усіх проти не дієздатної міськради", – додав він.

Наразі оргкомітет прийняв рішення чекати офіційної відповіді міськради.

Нагадаємо: у Луцьку представники двох ініціативних груп збирали підписи за проведення громадських слухань щодо смороду в місті.

10 липня активісти передали майже 4 тисячі підписів лучан під вимогою провести громадські слухання.

Надрукувати
мітки:
коментарів
13 грудня 2023
27 вересня 2023
26 вересня 2023
23 вересня 2023
09 серпня 2023
31 травня 2023
11 січня 2023
06 липня 2022
02 квітня 2022
08 березня 2022