Поділитись:

Після впровадження "безвізу" зросли черги на "Ягодині"

Субота, 15 липня 2017, 08:30
Після впровадження «безвізу» зросли черги на «Ягодині»

Зі слів першого заступника голови облдержадміністрації Олександра Степанцова, на міжнародних пунктах пропуску й раніше були черги, а зараз, із впровадженням безвізу, вони лише збільшилися.

Як приклад, на "Ягодині", аби стабілізувати ситуацію, встановлено бар'єрне огородження смуг руху, що вартувало 350 тисяч гривень. Однак ситуація не змінилася: недобросовісні водії й надалі порушують правила дорожнього руху. Як результат, виникають затори, навіть пошкоджено трос, – повідомляє відділ інформаційної політики ОДА.

"Прошу працівників Національної поліції звернути увагу на проблему та активізувати роботу в даному напрямку. Ми можемо звести Берлінську стіну, але порядку не забезпечимо. Вже витрачено до 400 тисяч гривень. Тому передусім потрібно боротися з порушниками правопорядку. Як приклад, у Польщі взагалі немає бар'єрного огородження. Однак, виїхавши за межі смуги, штраф – 100 злотих", – зазначив він.

Своєю чергою заступник начальника Головного управління Національної поліції у Волинський області Сергій Козак погодився з критикою. У той же час зауважив, що на міжнародних пунктах пропуску складно психологічно виконувати посадові обов'язки, але ситуацію намагаються контролювати. Між іншим, приклад Польщі показовий. Разом із тим на "Ягодині" складають від 5 до 7 протоколів щодня за порушення правил дорожнього руху та явних результатів не спостерігається.

Що ж стосується ситуації з чергами на міжнародному пункті пропуску "Устилуг", то, як повідомила голова Володимир-Волинської районної державної адміністрації Наталія Василець, відбулася нарада за участі силовиків, де їх просили не запускати з сервісної зони більше 10 машин у місто. Незважаючи на це, сьогодні відбулося скупчення 52 машин.

Надрукувати
мітки:
коментарів
07 березня 2024
01 березня 2024
16 лютого 2024
10:15
15 лютого 2024
09:17
14 лютого 2024
17 січня 2024
10 січня 2024
08 січня 2024