Поділитись:

Думки відомих українців про "Протилежний погляд LIVE" (фото)

П'ятниця, 21 липня 2017, 20:00
Думки відомих українців про «Протилежний погляд LIVE»  (фото)

Думки відомих українців про «Протилежний погляд LIVE»  (фото)

Ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" – один з небагатьох телепроектів на Волині, який виходить у прямому ефірі. Упродовж усього другого сезону (а це 45 випусків!) команда професіоналів докладала максимум зусиль, аби щоп′ятниці о 19:45 глядачі могли насолоджуватись запальними дискусіями, ексклюзивними інтерв′ю, а також мали можливість безпосередньо долучатись до обговорення найгостріших тем.

За два роки існування у медійному просторі "Протилежний погляд LIVE" зарекомендував себе як якісний, цікавий, не подібний на інші проект. Гарна картинка і змістовне наповнення – результат кропіткої роботи усього творчого колективу. Прямий ефір – це несподіванка не тільки для гостей студії, а й для самої команди: важко передбачити, куди заведе дискусія, наскільки адекватними будуть емоції та, зрештою, чим усе закінчиться.

Учасниками ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" були політики, громадські і релігійні діячі, імена яких знають не тільки на Волині, а й у всій Україні. Таким чином проект "переріс" рівень регіонального продукту і став відомим за межами області.

Про те, які враження залишились у гостей програми після ефіру та що вони побажали на майбутнє, команда ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" готова відверто та із задоволенням вам розповісти.

  • депутат обласної ради, голова фракції "Свобода" в обласній раді Анатолій Вітів:

Думки відомих українців про «Протилежний погляд LIVE»  (фото)

"Я радий, що на Волині з'явилася така програма, як "Протилежний погляд LIVE". Це передача нового формату, яка дозволяє її гостям вільно дискутувати та висловлювати свою думку. Добре, що на "Протилежний погляд" запрошують політиків з різних політичних сил, громадських діячів, представників влади та опозиції. Журналісти піднімають гострі теми, які цікавлять громаду, не створюють штучних обмежень для дискусій. Приємно, що програма знайшла своє місце у волинському інформаційному просторі, перетворилася у своєрідний майданчик для висловлення позицій і думок та стала прикладом втілення свободи слова у телепросторі. Особисто мені було цікаво брати участь у "Протилежному погляді". Безперечно, що такий якісний продукт не міг би реалізуватися без професійної команди однодумців, журналістів та ведучих. Тож бажаю вам нових досягнень, творчих здобутків та визнання".

  • голова координаційної ради політичної партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко:

Думки відомих українців про «Протилежний погляд LIVE»  (фото)

"В нашій країні в багатьох сферах процвітає непрофесіоналізм. Дуже приємно, що команда "Протилежний Погляд Live" намагається робити якісний телевізійний продукт. Відчувається бажання зробити свою справу професійно та креативно. Це викликає повагу".

  • народний депутат України Ігор Гузь:

Думки відомих українців про «Протилежний погляд LIVE»  (фото)

"Добре, що створили таке ток-шоу. Воно є одним із перших регіональних новаторських проектів у нас на Волині. Задум хороший. Автори креативно підійшли до використання різних спецефектів при оформленні дизайну студії. Ваша команда фахово готується до ефірів, вивчаючи перед тим детально актуальні питання сьогодення. Ток-шоу сконцентроване не лише на регіональній тематиці, а й на подіях України і світу. Приємно і дуже важливо, що ваш проект йде в ногу часом та оперативно висвітлює важливі теми, запрошуючи до обговорення не лише людей, які курують той чи інший напрямок, а й експертів та громадських діячів. Розумію, що досконалості немає меж, але хотілося б, аби програма "Протилежний погляд LIVE" постійно транслювалася все ж таки онлайн. Цікавим є також інтерактивний формат і спілкування з глядачами, адже є діалог".

  • голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик:

Думки відомих українців про «Протилежний погляд LIVE»  (фото)

"Жвава дискусія, підсилена коментарями, короткими сюжетами, запитаннями від експертів, інтерактивом в онлайн-режимі – це завжди цікаво. Тим більше, якщо тема для розмови – гаряча й актуальна. Думаю, саме тому ток-шоу "Протилежний погляд" постійно збільшує глядацьку аудиторію. Дійсно, це ток-шоу повністю відповідає назві: у студії під пильним поглядом глядачів відбувається зіткнення поглядів, думок та позицій. А в дискусії, як відомо, народжується істина. Хороший телевізійний проект. Хороша команда, яка над ним працює. "Протилежний погляд" – це ще й чергове підтвердження, що волиняни можуть робити достойний і сучасний медійний продукт, а регіональні мовники та творчі студії можуть упевнено конкурувати зі столичними. Бажаю, аби й у 2017-му у студію суспільно-політичного ток-шоу приходили цікаві гості та відбувалися змістовні розмови".

  • народний депутат України Ірина Констанкевич:

Думки відомих українців про «Протилежний погляд LIVE»  (фото)

"Телепроект "Протилежний Погляд LIVE" – то свіже дихання у медіапросторі Волині. Хоча вже сама назва передбачає конфлікт думок, тверджень, позицій, усе ж досвід показує, що істина народжується саме в суперечках, у з'ясуванні того, що ж саме є правдивим, головним. І це має право вирішувати сам глядач, який спостерігає за тим, що відбувається у студії з екрану. Мені доводилося кілька разів брати участь у передачі як експертові, а якраз у передноворічний час, в останньому випуску 2017, у ролі основного співрозмовника. Враження? Різні. З одного боку студія – то прекрасний майданчик для ознайомлення телеглядачів із тим, що я роблю і як я роблю як депутат для своїх виборців. З іншого боку – то мій погляд на процеси, що від мене не залежать, та все ж торкаються, як і кожного українця. Часто бояться у таких випадках провокативних запитань. Моя думка полягає в тому, що провокація буває лише на правдиву відповідь. В режимі прямого ефіру глядач легко відчує фальш. Я прагнула бути щирою. Сподіваюся, що це зрозуміли і шанувальники вашої передачі. Інтерактивне опитування при цьому – індикатор, живий контакт із людьми по той бік екрану (вірять – не вірять). Чи потрібні гострі запитання? Так. Маргінальний, "прилизаний" телепродукт уже давно "приївся" нашому розумному телеглядачеві і нікого не цікавить. Інші річ – тримати баланс, не скотитися в клоаку медіа-жовтизни. Вашому проекту це вдається. Тому можу побажати лише успіху, розвитку, цікавих тем, героїв і щирості в усьому".

  • митрополит Луцький і Волинський Михаїл:

Думки відомих українців про «Протилежний погляд LIVE»  (фото)

"Протилежний погляд LIVE" – одне з кращих ток-шоу, в яких я брав участь у Луцьку. Сподобалася молода команда, професійний і сучасний підхід до створення передачі, що виходить динамічною і цікавою. Підготовка інтерв'ю з релігійним діячем є непростою для світського журналіста. Є небезпека поверховості, тривіальності. Зазвичай, бракує елементарної грамотності й розуміння процесів у цій сфері. Тому й приємно здивувало, що колектив ток-шоу постарався підготуватися, аби в розмові порушити ті проблеми, які нині цікавлять і журналістів, і, очевидно, глядачів. Бажаю редакції Божого благословіння і плідної праці для розвитку духовності та добробуту Волині".

  • єпископ Волинський і Луцький Нафанаїл:

Думки відомих українців про «Протилежний погляд LIVE»  (фото)

"Дуже добре, що в інформаційному просторі з'явилось ток-шоу "Протилежний погляд LIVE". Ваша передача дає можливість багатьом людям відверто доносити свою позицію з питань, які їх особливо хвилюють. В наш непростий час особливо необхідно працювати на благо правди. І вашій команді це вдається! Волинська єпархія Української Православної Церкви вітає починання всіх, хто трудиться над створенням ток-шоу "Протилежний погляд LIVE"! Нехай благословення Боже завжди перебуває з усіма Вами!"

  • екс-президент Грузії, лідер "Руху нових сил" Михайло Саакашвілі:

Думки відомих українців про «Протилежний погляд LIVE»  (фото)

"Дуже мені сподобалось, тому що люди були відкриті, не зашорені. Запитання були інтелектуально цікаві. Взагалі мене здивував насправді Луцьк. Думаєш, що Луцьк – маленьке провінційне місто. Зовсім не так! Там відчуваєш себе, як в центрі Європи. Мені сподобались ваші люди і журналісти".

  • народний депутат України Надія Савченко:

Думки відомих українців про «Протилежний погляд LIVE»  (фото)

"Дякую Вам за розумні і небанальні запитання, за висвітлення соціально-політичних тем. Окреме спасибі – за об'єктивне висвітлення і неперекручування виступів гостя, це в наш час дуже цінно".

  • засновник і голова політичної партії "Об'єднання "Самопоміч", міський голова Львова Андрій Садовий:

Думки відомих українців про «Протилежний погляд LIVE»  (фото)

"Ціную якісну журналістику, яка змушує задуматись, яка дає різні позиції, а не лише одну. Журналісти голим нервом повинні відчувати правду і передавати її своїм слухачам, глядачам та читачам. Дякую тим журналістам, які працюють чесно, на користь громади, держави".

  • очільник Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок:

Думки відомих українців про «Протилежний погляд LIVE»  (фото)

"Кльовий формат, мені було цікаво!"

Надрукувати
мітки:
коментарів