Поділитись:

Підприємницький скандал на Волині: власник кіоску прокоментував ситуацію

П'ятниця, 21 липня 2017, 21:00
Підприємницький скандал на Волині: власник кіоску прокоментував ситуацію

Підприємець Олександр Каптур повідомив, що договору оренди кіоску між ним і Фаридом Хейдарлі немає.

Крім того, Фарид здійснив там деякі роботи, які не були узгоджені. Про це він розповів у коментарі ІА "Конкурент".

"Ситуація була така: він (Фарид, – К.) хотів взяти в оренду в мене кіоск, зі мною були погоджені тільки фасадні роботи і заміна вікна. Крім цього, він там почав самовільно здійснювати роботи, мовляв, не може працювати в таким умовах, як є. Я хотів йому відшкодувати якусь певну суму, але він хоче більше грошей. Ну от ми тепер не можемо зійтися із тим всім", зазначив Олександр Каптур.

Підприємець пропонував Фариду приблизно 500 доларів (саме стільки, за підрахунками Олександра Каптура, вартували узгоджені роботи), але той запевняє, що витратив значно більше.

"Але я ж не просив і не дозволяв. Він самовільно воду почав проводити в кіоск, а в мене ж там ще не до кінця готові документи на землю. Це так само, ніби здав квартиру в оренду, той, хто там жив, зробив ремонт, а коли виселявся, то попросив гроші за ремонт. Не зрозуміло, що він хоче. Я сьогодні з ним зутрічався, то він казав, що більше не буде говорити, а буде добиватися чогось. Каже: "Це вже не ваш кіоск!".

Сам же Олександр Каптур переконаний, що треба якось знайти компроміс.

Нагадаємо: азербайджанець Фарид Хейдарлі у Нововолинську планував торгувати кебабом у кіоску, який нібито орендував в Олександра Каптура. Як стверджує Фарид, він зробив ремонт, провів воду до кіоску, але йому перешкоджають у веденні бізнесу. У мерії ж кажуть, що в підприємця немає всіх необхідних документів і до водопроводу він підключився самовільно.

Надрукувати
мітки:
коментарів