Поділитись:

У Луцьку підприємцям ринку "Львівський" шукають місця для торгівлі

Неділя, 23 липня 2017, 17:36

У Луцькраді провели окрему зустріч з підприємцями ринку "Львівський" на якій запропонували їм самостійно підібрати нові місця для торгівлі.

Що буде з підприємцями з ринку Львівський і чи підшукали для них іншу земельну ділянку на якій би вони здійснювали свою діяльність говорили в програмі "Луцький депутат" 18 липня.

Заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук розповів, що була окрема зустріч з підприємцями де була напрацьована думка про те щоб вони запропонували, де вони хотіли розміщатись і міська рада теж спробує знайти для них такі місця.

"Є приватна ділянка конкретної особи, де він не бачить того ринку, левова частина якого знаходиться на цій ділянці, а примусити людину щоб на її землі був ринок ми не можемо. Тому ведемо перемовини з підприємцями щоб узгодити місце для торгівлі, де би їм підійшло і таким чином зберегти робочі місця", - сказав Костянтин Петрочук.

Нагадаємо, підприємці ринку "Львівський" просили міську раду допомогти з розміщенням торгових точок. Оскільки землю під ринком "Львівський" викупили і тепер вимагають звільнити територію.

Надрукувати
мітки:
коментарів