Поділитись:

У Луцькраді пропонують давати кошти тим спорторганізаціям, які показують результати

Вівторок, 25 липня 2017, 12:30
У Луцькраді пропонують давати кошти тим спорторганізаціям, які показують результати

У Луцькраду звернулась ціла низка спортивних організацій з проханням надати їм фінансову допомогу з бюджету міста.

До "бюджетної" комісії звернулось декілька спорторганізацій з проханням виділити їм кошти. Про це сказав голова "бюджетної" комісії Борис Смаль 25 липня під час засідання комісії.

"Перед комісією сталось те, про що ми говорили, коли розглядали звернення управляння спорту щодо фінансування "Волиньбаскету". Ми пророкували, що якщо підтримуватимемо якусь федерацію чи клуб, то це буде масове явище", – сказав Борис Смаль

Відтак з проханням фінансової допомоги з бюджету звернулись: федерація важкої атлетики, велосипедний клуб, міська федерація каное, федерація боксу.

Прозвучала пропозиція, щоби управління спорту розподіляло між спорторганізаціями кошти рівними долями і не виділяло когось окремо.

"Доцільна пропозиція! Просто тут треба вказати критерій, як результат спортивних досягнень", – сказав депутат Тарас Шляхтич.

Депутат Олександр Кравченко запропонував ці листи від спорторганізацій перенаправити на управління молоді і спорту, щоби там вивчили питання про те, наскільки їм необхідне фінансування в тих сумах, які вони просять, а тоді надали пропозиції на комісію.

"Ми дійсно обговорювали, що треба розставляти акценти на спортивних досягненнях. Звичайно, треба, щоб мотивація для спортсменів була", – зазначив Борич Смаль.

Депутати підтримали пропозицію Кравченка.

Надрукувати
мітки:
коментарів