Поділитись:

Підприємці Устилуга сплатять 60 тисяч гривень штрафів

Середа, 26 липня 2017, 13:39
Підприємці Устилуга сплатять 60 тисяч гривень штрафів

У результаті фактичних перевірок приватних підприємців, котрі торгують підакцизною продукцією в Устилузі, сплатять за порушення 59 тисяч гривень штрафів.

Підприємці допускають неоприбуткування готівкових коштів, порушення касової дисципліни та готівкового обігу і мають незареєстрованих найманих працівників, – повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Враховуючи прикордонне розташування місць здійснення підприємницької діяльності, увага фахівців ГУ ДФС у Волинській області до Устилуга не випадкова. Про потенційні порушення у сфері обігу алкогольних напоїв і тютюнових виробів в місцях здійснення діяльності в зоні волинського прикордоння неодноразово інформували представники громадськості та мас-медіа.

Фіскали просять волинян повідомляти про реалізацію, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, за номерами телефонів у м. Луцьк (0332) 777102 або (0332) 724414. Своє повідомлення Ви можете також надіслати поштою за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

Надрукувати
мітки:
коментарів