Поділитись:

Була розповів, як потрапив до "радикалів"

Четвер, 27 липня 2017, 11:55
Була розповів, як потрапив до

Депутат Луцької міської ради Сергій Була сказав, як потрапив до Радикальної партії України.

Про це він розповів у пост-шоу "Протилежний Погляд LIVE" з Галиною Падалко 27 липня.

"Радикальну партію я вибрав не випадково. Микола Ярославович (Романюк, – К.) пропонував йти від БПП на вибори в міську раду, але я не хотів, а потім мене друзі запросили, мовляв, давай від Ляшка. Я так подивився: чоловік все правильно говорить, справді, з тих спікерів, які є в нас у Верховній Раді, він № 1. Мені імпонувало, як він говорить, які люди поруч з ним. Адже більшість тих людей справді переконані в тому, що цю країну можна й треба змінювати", – пояснив Була.

Як розповів депутат, він не був знайомий з Олегом Ляшком, лідером "радикалів", навіть тоді, коли йшов на вибори в 23-му окрузі.

"Ми познайомилися через те, що мій результат був найкращим серед усіх тих людей, які йшли від Радикальної партії. Після того ми вже зустрічалися декілька разів. Я вважаю, що ця ситуація, яка виникла, є результатом того, що десь свого часу ми не поговорили, і я не встиг донести йому свою позицію. А через те, що йому донесли інші люди, маємо такий наслідок", – зазначив Сергій Була.

І додав, що після того, що сталося в Луцьку, з Ляшком більше не спілкувався.

Нагадаємо: головний радикал України пообіцяв позбавити мандатів луцьких депутатів, які голосували всупереч рішенню партії. Йдеться про депутата Волинської облради Володимира Кучера та трьох обранців Луцької міськради Аркадія Соломатіна, Костянтина Петрочука та Сергія Булу, які підтримали депутатів від "Укропу" та проголосували за позбавлення повноважень тодішнього секретаря Луцькради Юлії Вусенко.

До слова, у Луцьку збирали підписи за відкликання депутатів міської ради. Станом на 21 липня необхідну кількість голосів зібрали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЩО РОБИВ НАРДЕП ОЛЕГ ЛЯШКО В ЛУЦЬКУ (ФОТО)

Надрукувати
мітки:
коментарів