Поділитись:

Луцьк "поплив": що з цим робити (фото)

Неділя, 30 липня 2017, 19:00

Літні грози та сильні зливи – звичне явище для мешканців Луцька. "Озера" посеред вулиць та човни на дорогах – теж не новина.

Стикаючись щороку з однією і тією ж проблемою, здавалось, що влада мала б давно вирішити питання зі зливовими каналізаціями. Та чи насправді це так, "Конкурент" запитав у лучан.

Ольга:

Центральні вулиці, на Відродження – там добре підтоплює. Минулого тижня 22-го числа там на човні плавали надувному. Це не те, що проблема, це взагалі... Так само 22-го числа в мене в мами затопило будинок. Просто затопило під'їзд, і з даху відрами зливали воду. І 22 години не було світла. Тобто це не проблема, це в нас катастрофа в місті Луцьку. Не говорячи вже про Кравчука і про Соборності. Це відбувається останніх 10 років, однозначно. Якщо би дати тиждень злив, то Луцьк би поплив. Це однозначно.

Мирослав:

Я живу не в Луцьку, приїжджаю сюди до мами кожного року. Радіоточка не працювала довго і все. Але це щороку так: пройде сильна гроза, злива і вона не працює. А так тільки вологість піднялася, відчувається в будинку. І все. Після злив там, де ми живемо, підтоплень не було, там все нормально. Це на вулиці Братковського. Там воно все більш-менш нормально. Може, там ще берег річки, то воно стікає, стоки ще природні є.

Світлана:

Після дощу у нас на 40а кварталі, як їхати на Ківерці, є міст, то там завжди топить. І вдома не топить, у нас ОСББ, то вони добре працюють.

Оксана:

Там, я живу, то не підтоплює. Ніяких проблем.

Наталія Вікторівна:

Проблеми після зливи, грози відчуваються. Вода погано стікає. Зокрема по вулиці Чернишевського біля міліцейської лікарні – там взагалі "завал" вічно. Це вже 20 - 30 років там! От ідеш з дитиною в садочок, то постійно обхляпаний, з садочка – те ж саме, в магазин – те саме... Дуже велика проблема!

Анатолій:

Ми живем на вокзалі, то після злив проблеми відчутні. Навіть номери шукали від машин! Зробили дороги, але стоки зробили погано! Забиваються стоки, і води було по дверцята в автомобілі. То проблеми відчуваємо. Кожна злива, то біля стадіону – калюжа аж до вокзалу. Треба робити каналізацію. Воно було так, і там міняли труби, але зробили погано – вода не витікає. Сток поганий. Треба робити, треба боротись.

Анастасія і Сергій:

Місцями проблеми є. На Кравчука дуже затоплює, на Гордіюк – оті вулиці... І біля обласної лікарні ми бачили – після дощу просто в дворі обласної лікарні води було по щиколотку. Ми живемо на Волі, то там таких проблем немає. Взагалі це велика проблема, треба чистити ті стоки, щось робити.

Надрукувати
мітки:
коментарів