Поділитись:

Володимир Бондар сказав, як ставиться до "кумівства" на роботі

Субота, 29 липня 2017, 18:00
Володимир Бондар сказав, як ставиться до

Заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимир Бондар запевнив, що проблема не в самому кумівстві, а в зловживанні ним.

Про це він сказав на пост-шоу "Протилежний погляд LIVE" з Галиною Падалко 29 липня.

"Це українська традиція, від якої ми ніде не подінемося. Ми завжди хочемо працювати з тими людьми, з якими нам комфортно в спілкуванні. Якщо це не переходить межі, якщо не стає так, що всі посади призначають друзям, кумам чи родичам, то я в цьому проблеми не бачу", – зокрема зазначив він.

З його слів, проблема виникає тоді, коли людина приходить на керівну посаду і підбирає в команду людей не за професійним ознаками, а винятково за тим, що вона близька й комфортна.

"Мені здається, що Україна тим і відрізняється, що ми маємо певну категорію людей, з якими нам працювати комфортно. Коли я пішов в Київ працювати, то не привіз за собою жодної людини. Чи добре це, чи погано – не знаю. Може, якісь люди, з якими я працював тут, які в перспективі стали моїми кумами, мені б там допомогли", – сказав він.

Зі слів Володимира Бондара, в Україні не кумівство проблема, проблема – зловживання ним.

"Проблема в тому, що ми іноді не можемо відмовити куму, свату, брату. Можна працювати з кумом, але кум повинен відповідати всім законам і вимогам", – переконаний Бондар.

Надрукувати
мітки:
коментарів