Поділитись:

На Волині шукають охочих відремонтувати амбулаторії

Вівторок, 01 серпня 2017, 11:05
На Волині шукають охочих відремонтувати амбулаторії

На ремонт та реконструкцію приміщень під амбулаторії загальної практики-сімейної медицини у Волинській області передбачили витратити у межах 33,4 % від загальної суми у 30 мільйонів доларів, виділеної регіону відповідно до Субсидіарної угоди між Міністерством охорони здоров'я та Волинською обласною державною адміністрацією.

Освоєння таких коштів стало можливим завдяки реалізації в Україні спільного проекту Міжнародного банку реконструкції та розвитку та МОЗ "Поліпшення охорони здоров'я на службі в людей", – повідомляє відділ інформаційної політики ОДА.

Приміщення, де здійснюватимуть роботи, підбирало керівництво області з-поміж пропозицій, надісланих із районів. Уже затверджені об'єкти на дві фази ремонтно будівельних робіт (РБР) із трьох, відповідно до плану закупівель. Пропозиції на третю фазу райони та об'єднані громади наразі готують.

Загалом робота над цим компонентом дуже тривала і кропітка. Після необхідних процедур групи управління Субпроекту, комісії з відбору та погодження Світового банку на Волині 22 листопада 2016 року оголосили конкурсні торги на відбір підрядників на здійснення ремонтно- будівельних робіт. 16 лютого 2017 року відбулося публічне розкриття цінових пропозицій за цим тендером. 11 квітня звіт з оцінки надіслали на розгляд та погодження в Світовий банк.

Однак, на жаль, для об'єктів Любомльського, Турійського, Горохівського, Іваничівського, Локачинського, Ковельського районів та міста Ковеля не було подано жодної пропозиції. Відповідно, для них запропоновано провести повторну закупівлю. Після аналізу ситуації та тривалої процедури узгоджень зі Світовим банком був оголошений тендер "Реконструкція та капітальний ремонт приміщень під амбулаторії загальної практики-сімейної медицини, 12 об'єктів (1 фаза. Повторна закупівля)". Кінцевий термін прийняття пропозицій призначено на 22 серпня 2017 року.

30 червня було оголошено про відхилення усіх пропозицій, а 17 липня оголошено пакет закупівель "Реконструкція та капітальний ремонт приміщень під амбулаторії загальної практики-сімейної медицини, 19 об'єктів (1 фаза. Повторна закупівля)". Пропозиції прийматимуть до 19 вересня.

Перелік із 21 об'єкта, що реконструюватимуть та ремонтуватимуть під амбулаторії загальної практики-сімейної медицини у рамках другої фази робіт, був затверджений відповідним розпорядженням голови ОДА у жовтні 2016 року. Тепер триває розробка відповідної проектної документації.

Отож, наразі найважливіше – аби відбулися торги і в амбулаторіях, що увійшли до першої фази будівництва. Нині слово – за потенційними учасниками закупівлі.

Детальніше про реалізацію проекту – за посиланням.

Надрукувати
мітки:
коментарів