Поділитись:

На каналізацію в Гіркій Полонці хочуть виділити мільйон гривень

Середа, 02 серпня 2017, 11:02
На каналізацію в Гіркій Полонці хочуть виділити мільйон гривень

У Волинській обласній раді можуть підтримати проект внесення змін до регіональної екологічної програми "Екологія 2016 – 2020".

Такі рекомендації дала комісія облради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів. У документі йдеться про виділення 955 тис. грн на добудову каналізаційної насосної станції з напірним колектором в с. Гірка Полонка Луцького району. Із місцевого бюджету на цей об'єкт виділено понад 1 млн грн, – повідомляє прес-служба обласної ради.

КНС потрібна для того, щоб вирішити проблеми з фекальними відходами з Гіркої Полонки, які раніше відкачували на поля фільтрації Гнідавського цукрового заводу.

Зі слів заступника начальника управління екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації Вікторії Тимощук, якщо фінансування з обласного бюджету буде виділено, то в цьому році будівництво каналізації завершать.

Як раніше зазначав депутат Волинської обласнї ради Михайло Імберовський, будівництво такої каналізації зможе частково вирішити проблему смороду в Луцьку.

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09