Поділитись:

Лучани отримали приписи через відсутність сміттєвих контейнерів

Середа, 02 серпня 2017, 15:58

Інспектори департаменту муніципальної варти обстежили вулиці Луцька на наявність індивідуальних контейнерів для збору твердих побутових відходів.

Про це повідомляє департамент муніципальної варти.

З метою вирішення питання, що стосується складування сміттєвих згортків на тротуарах, газонах та на вулицях міста, інспектори департаменту муніципальної варти впродовж 01 та 02 серпня 2017 року провели роз'яснювальну роботу на вулицях Ковельська, Володимирська, Чернишевського, Клима Савури, Задворецька, Героїв УПА, О.Шума, П.Маха та у районі Старого міста у приватних секторах щодо укладення договорів на встановлення індивідуальних контейнерів та вивозу сміття.

Одночасно здійснювалась профілактично-роз'яснювальна робота стосовно того, де і яким чином можна придбати такі контейнери самостійно чи взяти участь у спецпрограмі.

Так, в результаті проведеного відпрацювання зазначених вулиць за 01 серпня 2017 року інспектори обстежили 528 будинків на наявність індивідуальних контейнерів для збору твердих побутових відходів та видали 86 приписів на встановлення останніх та укладення договорів на вивіз сміття.

Нагадаємо: у місті Луцьку діє програма встановлення індивідуальних контейнерів для збору твердих побутових відходів, доручення міського голови від 04.04.2016 №0-12/29 та забезпечення реалізації пілотного проекту з встановлення індивідуальних контейнерів для збору сміття у приватних домоволодіннях відповідно до розпорядження міського голови від 12.08.2014 року № 291 "Про організацію планово-подвірної системи збирання побутових відходів на територіях приватної забудови міста".

З метою забезпечення належного санітарного стану та естетичного вигляду вулиць міста департамент муніципальної варти звертається до мешканців міста з проханням термінового придбання та встановлення індивідуальних контейнерів.

Надрукувати
мітки:
коментарів