Поділитись:

У Польщі бойовий гелікоптер виявив волинських контрабандистів

Четвер, 03 серпня 2017, 12:35
У  Польщі бойовий гелікоптер виявив волинських контрабандистів

На перехоплення повітряних контрабандистів із Волині поляки на Люблінщини підняли в небо бойовий гелікоптер.

Про це повідомляє "Волинська газета", посилаючись на "Kurier Lubelski".

У ніч з 1 на 2 серпня 2017 р. над польським містечком Воля Угруска Люблінського воєводства РП прикордонники з льотного відділу виконували бойовий політ на гелікоптері "PZL-Kania". Екіпаж отримав повідомлення з землі, що з боку України (Любомльський р-н Волинської обл.) в західному напрямку рухається невідомий літальний апарат.

"Екіпаж уже за кілька хвилин після отримання інформації змінив курс польоту. Льотчики помітили в повітрі мотодельтаплан. Літальний апарат без розпізнавальних знаків кружляв, вказуючи, що збирається щось скидати на землю. Донизу полетіли картонні коробки. Це тривало дуже короткий час, а потім об'єкт зник у тому ж напрямку, звідки прилетів, – розповів журналістам газети "Kurier Lubelski" підпоручник Даріуш Сєнніцкі, прес-секретар Надбужанського відділу Прикордонної варти Республіки Польщі.

Потім прикордонники знайшли місце скидання пакунків із контрабандними цигарками. Вартість вилученого – понад 95 тис. польських злотих (665 тис. грн).

Зараз правоохоронці просять допомоги в українських колег щодо таємничого мотодельтаплана, а також шукають поляків, які мали забрати незаконний вантаж.

Надрукувати
мітки:
коментарів