Поділитись:

На Волині працедавці сплатили майже 1,6 мільярда на соцстрахування

Четвер, 03 серпня 2017, 13:13

Майже 1,6 мільярда гривень єдиного внеску спрямували на соціальні потреби волинські працедавці.

Про це повідомляє відділ організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

За підсумками січня-липня 2017 року, волинські працедавці спрямували на соціальні потреби 1 мільярд 594 мільйони гривень єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування. Це майже на півмільярда - 475.2 мільйона гривень, більше проти минулорічних показників такого ж періоду.

"Якщо взяти до уваги, що очікувані показники надходжень єдиного внеску в області перевиконано на 22,4 відсотка, можна констатувати: підвищення стандартів оплати праці, окрім посилення захисту найманих працівників, сприяє суттєвому зростанню відрахувань в бюджет", – зазначає в.о. начальника ГУ ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

Як підкреслив посадовець, аналітика свідчить про стабільну тенденцію росту сплати єдиного внеску на території обслуговування усіх податкових інспекцій Волині.

"Тобто, ми відзначаємо достатньо високий рівень податкової культури платників Волині. Разом з тим, фахівці ДФС у складі спеціальних робочих груп систематично спілкуються з тими роботодавцями, які ігнорують законодавці вимоги і переважна більшість з них дослухаються до позиції органів ДФС щодо легальності та повноти оплати праці. Як наслідок – до
бюджету спрямовуються додаткові кошти", – підсумував Віталій Чуй.

Надрукувати
мітки:
коментарів