Поділитись:

На відкритті РЦ "Промінь" виступить родинний фольк-гурт

П'ятниця, 04 серпня 2017, 11:15

На відкритті розважального центру "Промінь", 24 серпня, відбудеться концерт, на який запросили багато гостей.

Серед них – неординарний колектив "Петрос". Це етно-фольк-рок гурт, позитивні, чарівні і шалено талановиті діти, – повідомляють на сторінці РЦ "Промінь" у Facebook.

Самі вони з смт. Ворохта Закарпатської області. Під керівництвом 26-річного барабанщика колектив зірвав бурю оплесків і підняв на ноги весь зал на телевізійному шоу "Україна має талант". У захваті від їхнього виступу було й журі конкурсу.

"Колектив сформувався завдяки молодому хлопцю Петру. У свої 26 він переосмислив життя і захотів щось залишити після себе. У нього з'явилася ідея створити свій гурт. Петро набрав дітей і почав навчати їх музиці. Таня, Влад, Мирося – трійнята, Віка – їхня старша сестра, Денис – троюрідний брат, а Ліля – сусідка. "Вони добре знають один одного і розуміють, та й голоси у них подібні" – каже Петро. Крім музики, діти займаються танцями. Саме на заняттях танцями вони почули, як хтось грає на барабанах. Хлопцям настільки сподобалося, що вони теж почали вчитися грати. Дітлахи дивують своєю музикою і віддачею та готові подарувати нам щось особливе на День Незалежності України", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЧИМ ДИВУВАТИМУТЬ ЛУЧАН НА ВІДКРИТТІ РОЗВАЖАЛЬНОГО ЦЕНТРУ "ПРОМІНЬ"

Надрукувати
мітки:
коментарів