Поділитись:

Футболіста "Волині" визнали не причетним до падіння дівчини з 9-го поверху

П'ятниця, 04 серпня 2017, 08:43
Футболіста

Інформація про причетність гравця "Волині" Дмитра Задерецького до падіння дівчини з 9-го поверху визнана судом недостовірною.

Про це повідомляє "Футбол 24".

Суд визнав недостовірною інформацію, яка була подана в ЗМІ щодо начебто причетності півзахисника "Волині" Дмитра Задерецького до падіння з 9-го поверху будинку дівчини Ірини Савчук.

Нагадаємо: футболіста ФК "Волинь" Дмитра Задерецького ЗМІ звинувачували у причетності до трагедії, у якій постраждала його дівчина, яка випала з 9-го поверху будинку в Луцьку.

Ківерцівський районний суд Волинської області 28 липня визнав недостовірною і такою, що принижує честь, гідність та ділову репутацію Задерецького, інформацію, поширену 11 травня 2017 року інформаційним агентством УНН під назвою "Футболіста ФК Волинь звинувачують у тому, що він викинув дівчину з вікна".

Суд заборонив ЗМІ та його журналісту будь-яким чином розповсюджувати негативну та недостовірну інформацію стосовно того, що Дмитро Задерецький причетний до падіння Савчук з вікна 9-го поверху.

Також УНН має не пізніше наступного дня після набрання законної сили рішенням суду спростувати цю інформацію шляхом опублікування на веб-сайті агентства повідомлення відповідного змісту.

Надрукувати
мітки:
коментарів